Pizzeria Favorit

" Jag var ute efter att utveckla mitt bolag och öka min försäljning. Med Simplify har jag inte endast någon som sköter min redovisning, utan även en partner som hjälper mig att få mitt företag att växa. Jag kan inte bli mer nöjd än vad jag redan är! "

Vilka är Pizzeria Favorit?

Ett par minuter nordöst om centrala Göteborg hittar du den lilla lokala pizzerian som lockar åt sig kunder från hela stan. Ät på plats eller ta med hem, vad du än väljer så får du en matupplevelse du sent lär glömma. Pizzeria Favorit erbjuder fler pizzor än du kan hålla räkning på, pizzorna med sin tunna och krispiga botten och den hemmagjorda tomatsåsen är något du aldrig kommer glömma. 

Nu levererar Pizzeria Favorit sina maträtter via OnlinePizza.se, med ett par klick får du maten till din dörr!

Hur har Simplify hjälpt Pizzeria Favorit?

Innan Pizzeria Favorit valde att lämna över sin redovisning till oss på Simplify så gick det bra för pizzerian. Man hade en stabil kundbas och försäljningen gick bra… 

Så varför byta ett fungerande koncept? För att det kan bli ännu bättre, och det är precis det som har skett senaste året. 

Försäljningen har slagit rekord, man har fler kunder än någonsin, samtidigt har man lyckats sänka sina inköpskostnader men erbjuder ändå kunderna ett större utbud än tidigare. Med hjälp av det breda kontaktnätet som tillkomer med Simplify så har Pizzeria Favorit knytit sig ann nya leverantörer och når ut till en större kundbas än tidigare. 

Ort:

Göteborg

Bransch:

Restaurang

Tjänster:

  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • Lön och arbetsgivardeklaration
  • Årsredovisning och bokslut