Kom in Bilservice

Sedan 2006 har Kom in Bilservice varit verksamma i fordonsbranschen, där man har repererat och underhållt fordon.

" Allt har gått smidigt, väldigt enkla och flexibla för att hitta den bästa lösningen just för oss. Vi kan verkligen rekommendera Simplify"

Vilka är kom in bilservice?

I dag finns Kom in Bilservice i det välbesökta området Utby och numer även i Kungsbacka. Trots den tuffa konkurransen framförallt i Utby så har Kom in Bilservice lyckats sticka ut och genom sin breda kompetens och konkurrenskraftiga priser lyckats dra till sig fler kunder än grannarna i kvarteret. 

Snabbt, effektivt och billigt är tre ord som förknippas väl med Kom in Bilservice. Sedan ett par år tillbaka slogs garageportarna upp i Kungsbacka, där man i ett partnerskap med OK-Q8 har nått höjder som aldrig förr. Kom in Bilservice är fordonsverkstaden som bara växer, och det finns inga tecken som tyder på annat.

 

Hur har simplify hjälpt kom in bilservice?

Simplify har varit högst delaktiga i Kom in Bilservice snabba uppåtgående tillväxt under senaste året. Genom att dela upp verkstäderna till varsitt kostnadsställe så har ägarna till Kom in Bilservice och tydligare bild över vilka kostnader respektive intäkter respektive verkstad står för. Genom tydliga och djupgående analyser så har Simplify kunnat hjälpa Kom in Bilservice att spara på kostnader och hitta nya sätt att utveckla sitt företag på. 

Genom de regelbundna samtalen som vi har med Kom in Bilservice så har vi konstant koll på deras situation och på så sätt kunnat erbjuda stöd och support vid ett tidigt skede. Tack vare det så har vi hjälpt Kom in Bilservice att nå dem höjderna dem själva inte trodde var möjligt, och vi fortsätter att sikta ännu högre.

Ort:

Göteborg

Bransch:

Motorfordon, reparation & underhåll

Tjänster:

  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • Lön och arbetsgivardeklaration
  • Årsredovisning och bokslut